Wie man Machen Lecker Nutella Blondies - Mit Tipps und Tricks

Nutella Blondies. Nutella blondies start off with a simple (just one-bowl required!) buttery cookie/blondie base. I adapted the blondie base from my favorite chocolate chip cookie recipe, and if you'd like to take the chocolate flavor up a notch you can drop a handful of milk chocolate or semisweet chips into the batter. The blondie base of this recipe is adapted from my Chocolate Chunk Blondies, which uses both brown sugar and white sugar.

Nutella Blondies When it comes to delicious desserts count me in! My family is all about delicious sweetness and especially if one of the ingredients used is Nutella. Nutella has been one of my favorite all-time spreads and growing up it was a staple in our home. Hallo. Nutella Blondies kann von Anfängern zubereitet werden. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst kochen Nutella Blondies using 7 zutaten und 6 zubereitung. So erreichen sie das.

Zutaten von Nutella Blondies

  1. Bereiten 200 g von Kuvertüre, weiß.
  2. Benötigen 150 g von Butter.
  3. Notwendigkeit 150 g von Zucker.
  4. Brauchen 200 g von Mehl.
  5. Notwendigkeit 3 von Eier.
  6. Bereiten 1 TL von Vanillepaste.
  7. Notwendigkeit einige EL von Nutella.

Cut design in blondies by using a knife to cut through blondies perpendicular to piped Nutella Topping. Put the Nutella into a piping bag or a resealable bag with one corner snipped off. Squeeze it in thick ribbons over the batter. Use a skewer to marble the Nutella and batter together.

Nutella Blondies Schritt

  1. ​Kuvertüre hacken und zusammen mit der Butter bei niedriger Temperatur vorsichtig schmelzen; zur Seite nehmen und Zucker unterrühren..
  2. Eier einzeln, zügig und gründlich untermischen; Vanillepaste unterrühren..
  3. Mehl hinzugeben und alles zu einem glatten Teig verquirlen..
  4. Die Hälfte des Teiges in eine ca. 25x25cm große Form füllen und ein paar Kleckse Nutella darauf verteilen, mit einer Gabel leicht durchmischen..
  5. Den Rest des Teiges vorsichtig darauf verteilen; wieder etwas Nutella darauf verteilen und dieses nun mit einem Messer einarbeiten. Dazu einfach Linien durch den Teig ziehen..
  6. Ca. 25 Min. bei 175°C Ober-/Unterhitze backen..

You will need the following ingredients to make Nutella blondies: flour, baking soda, salt, butter, brown sugar, eggs, vanilla and Nutella. Start by making the blondies… Combine the dry ingredients: Whisk the flour, baking soda and salt together in a bowl. Drop spoonfuls of Nutella mixture over batter in pan and use the tip of a small knife to swirl it in, making a decorative pattern. Do not scrape bottom of pan. Let cool in pan on a wire rack, then cover and refrigerate.

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