Rezept: Bohnenkraut Corn Cheese - Gesund, Lecker und Einfach

Corn Cheese. Corn cheese (콘치즈) is a quick, simple but also delicious side dish. It is quite often used in Korea as a side dish but is most popular as anju (안주). Anju is a general term used in Korea to describe food that is usually eaten with alcohol.

Corn Cheese Add the corn mixture to it, and then add the cheese on top of the corn and the rice cake on top of the cheese. Turn down the heat to low and cook a couple of minutes until the cheese is a little melted. In a bowl, mix together the drained corn, mayo, melted butter, sugar, and half of the cheese. Willkommen Mama. Corn Cheese kann von Anfängern zubereitet werden. Dafür stellen wir verschiedene Hausmannskostrezepte für Anfänger zur Verfügung, die Sie ausprobieren können. Keine Sorge, einige dieser Rezepte sind sehr einfach zuzubereiten und zu Hause zu üben. Du kannst haben Corn Cheese using 5 zutaten und 3 zubereitung. So kochst du es.

Zutaten für Corn Cheese

  1. Vorbereiten von Mais.
  2. du musst von Paprika.
  3. du musst von Geriebener Käse.
  4. Bereiten von Mayonnaise.
  5. Notwendigkeit von Frühlingszwiebel.

Taste and season with salt and pepper. Scoop the corn mix into an ovenproof dish or skillet and top with the remaining cheese. Melt butter in medium skillet and add corn. Add the cheese and stir until it's nice a melted.

Corn Cheese Prozesse

  1. Den Mais in der Pfanne mit Mayonnaise anbraten..
  2. In eine Schüssel geben. Die Paprika und die Frühlingszwiebel klein schneiden, obenauf legen..
  3. Alles mit Käse bedecken und bei 200°C backen, bis der Käse geschmolzen ist..

A uniquely Korean-American creation, corn cheese is a dish inspired by two cultures. The simplicity of the ingredients — canned corn, mayonnaise and mild shredded cheese — yields a nearly effortless banchan, or side dish, that smells and tastes like comfort. It's extremely kid-friendly, but is also enjoyed as anju, or food that pairs well with alcohol. Heat a wok or saute pan over high heat. Corn cheese is a near perfect example of anju, the genre of Korean food that's meant to be served along with alcohol.

Comments

Popular posts from this blog

Rezept: Geschmackvoll Bayerischer Zwiebelrostbraten mit Bratkartoffeln - Schnelle und Einfache Gerichte für Die Familienküche

Rezept: Lecker Frischkäse gefüllte Paprika - Schnelle und Gesunde Gerichte für Jeden Tag

Rezept: Unglaublich Hähnchenbrustfilets mit Koriander-Honig und Sojasoße - Mit Tipps und Tricks